• info @ kasrehber.com
  • 0544 377 1881

HABER DETAYI

2019-11-23 16:46

Kaş Bat Pazarı – Eşya Satış Pazarı Haftaya Pazar Açılıyor

Kaş Bat Pazarı – Eşya Satış Pazarı Haftaya Pazar Açılıyor

Kaş’ta her pazar günü, Cuma pazarı alanında ikinci el, ürettiğiniz ürünleri satılması için Kaş Rehber olarak sizinde talepleriniz üzerine gerekli makamlara başvurduk ve izinleri aldık. Kaş Belediyesi, Kaş Zabıta Müdürlüğü ve Kaş Kültür Müdürlüğüne onaylarından ve desteklerinden Kaş halkı olarak çok teşekkür ederiz.  1 Aralık 2019 pazar günü ilkini gerçekleştirmiş olacağız hep beraber. Nesilden nesile devam ettirebiliriz inşallah.

Herkes gelip tezgah açabilir fakat herkes standart haklarda ve ölçülerde açması gerektiğini unutmamasını istiyoruz. Hava şartlarının uygun olduğu her hafta pazar günü pazar alanında tezgahınızı açabilir ve ikinci el ürünlerinizi satışa takasa sunabilirsiniz. Sadece konfeksiyon ürünü değil, en basitinden kullanmadığınız herhangi bir eşya var ise satışını sağlayabilirsiniz.

Pazarda tezgah açacak kişilerin whatsapp üzerinden; 0544 377 1881 iletişime geçerse seviniriz. Çünkü whatsapp grubundan tezgah açacaklara hava şartlarından iptal olacağı günlerde önceden haber vereceğiz yada sosyal medya Kaş Rehber yada Kaş Radyo hesaplarını takip ettiğiniz sürece pazar ile bilgi ve haberlerden haberdar olabilirsiniz.

 1 Aralık Pazar Günü 

Pazarın Önemi.

Tüketim çılgınlığına son vermek, mevcut kaynakları en verimli şekilde kullanmak, bir köşede duran eşyaları ihtiyacı olanlar ile buluşturmak ve bütçeye minik bir katkı sağlamak için Kaş’ta bit pazarı projesini hayata geçiriyoruz. “Bayat pazarı” ismiyle ortaya çıkan ve zamanla “bat pazarı” sonrasında da “bit pazarı” olarak anılmaya başlayan eski eşyaların satıldığı pazar alanlarının kurulması Anadolu’nun ve Rumeli’nin en eski adetlerinden bir tanesi.
Hem bu geleneği yaşatmak hem de hızla tükenen dünya kaynaklarına sahip çıkmak, geri dönüşüme katılmak için her pazar günü semt pazarı alanında Kaş bit pazarını kuruyoruz. İster tezgah açın, ister açılan tezgahların arasında dolaşın, isterseniz sadece merhaba demek için uğrayın, dostlarla buluşun, hepimiz davetliyiz.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • Arzu Sarioglugil 2019-11-23 18:22 CEVAPLA

    Emegi gecen herkese cok tsk.ederiz..beklenen buluşma gunu olması dileğimle…

  • Mustafa Tatlıcı 2019-11-26 22:29 CEVAPLA

    Süper bir çalışma emeği geçenleri kutluyorum.